Het resultaat

Van abstract naar concreet

De kracht van een sterk resultaat is dat het past bij de uitgangspunten van je bedrijf en betekenis heeft in het leven van de gebruikers. Waar adviesrapporten eindigen gaan wij verder. Door gebruik te maken van onze krachtige tools in ons service design proces zetten we abstracte ideeën en visies om naar concrete resultaten. Deze vallen vervolgens in één of meerdere van onderstaande categorieën.

Een dienst met betekenis

Een dienst met betekenis

Een dienst heeft een eigen businessplan. Dit betekent dat we gezamenlijk alle facetten van een dienst uitwerken en deze vervolgens uitrollen. Daarmee komt de dienst tot leven. Het inspireert en zal zichzelf gaan terug verdienen. Gebruikers en medewerkers gaan er over praten en ervan houden. Omdat de belangrijkste stakeholders er vroeg bij zijn betrokken is het geen gok, maar een bewuste stap in een richting waar we in geloven.

Voorbeelden: Green Parking Initiative, Wiebetaaltwat.nl

Een visie op én een missie in de toekomst

Een visie op én een missie in de toekomst

Een visie geeft een duidelijk beeld van hoe de wereld er uit gaat zien in markten die relevant zijn voor je bedrijf. Hieruit volgen mogelijk richtingen voor je bedrijf en wordt er een duidelijk standpunt gekozen. Dit geeft kleur aan alles wat je doet en zorgt daarmee dat de missie duidelijk is.

Voorbeelden: cmmn

Projecten platform

Projecten platform

Ons projecten platform biedt je de mogelijkheid om samen te werken binnen je bedrijf, maar ook over bedrijfsgrenzen heen. Zo kunnen leden van een project nieuws en blog posts plaatsen en reageren op anderen, bestanden delen, etc. Ook kunnen leden van het platform automatisch op de hoogte worden gehouden door middel van een automatisch gestuurde mailing.

Voorbeelden: Duurzaam op Weg

Websites

Websites

Een website blijft een krachtig middel om je boodschap te communiceren. Zowel websites met beperkte als uitgebreide functionaliteiten zijn bij ons mogelijk; uiteraard met het uiteindelijke doel helder voor ogen. Aan onderdelen als een duidelijke structuur, een passende vormgeving, bondige content, goede vindbaarheid en aan een gegarandeerde stabiliteit wordt ruimschoots aandacht besteed.

Voorbeelden: Green Parking Initiative, cmmn, Benda scooters

Webshops

Webshops

Mits goed ingericht, is een webshop een onmisbaar verkoopkanaal. Wij kunnen alle aspecten van je online verkoop regelen en inrichten. Voor webshops geldt een grote hoeveelheid aan mogelijkheden. Naast productenlijsten, detailpagina's, categorieën, afreken pagina's, koppelingen met iDeal en creditcard valt ook te denken aan een zoekfunctionaliteit, verzendkosten gebaseerd op land of gewicht, geen btw voor buitenlands b2b verkoop en kortingsbonnen. Afhankelijk van je wensen kunnen we met een beperkte hoeveelheid aan functionaliteiten beginnen en geleidelijk uitbouwen. Ook is het mogelijk om meteen een volledige (op maat) webshop met meertaligheid uit te rollen.

Voorbeelden: Duurzaam op Weg

Referenties en voorbeelden

Green Parking Initiative

Green Parking Initiative

Met het GPI willen we auto dealers de middelen geven om een extra dienst te leveren, naast het verkopen van auto's. Wanneer je een GPI-vignet hebt kun je vooraan parkeren op verschillende parkeerterreinen, aan de andere kant adopteren bedrijven GPI-plekken om te laten zien dat groen vooraan staat.

Resultaat: dienst, website

Wiebetaaltwat.nl

Wiebetaaltwat.nl

Wanneer je in een studentenhuis woont of samen op vakantie gaat is het handig om wiebetaaltwat.nl te gebruiken om je gezamenlijke uitgaven te beheren. Je kunt aangeven wie er betaalt heeft en wie er allemaal meedoen. De standen worden bijgehouden en kunnen eens in de zoveel tijd afgerekend worden.

Resultaat: dienst, website

cmmn

cmmn

Door het ontwerp en de productie van auto's Open Source te maken, ontstaat er een heel ander eco syteem rond mobiliteit. Mobiliteit in het algemeen en auto's in het bijzonder krijgt meerwaarde door de service die er omheen verleend wordt. Doordat in deze context de business van de aanbieder de hele levensloop van een auto omvat, betekent dit meteen een duurzamere manier van ondernemen.

Resultaat: visie en missie, website

Duurzaam op Weg

Duurzaam op Weg

Op duurzaamopweg.nl kunnen professionals in de mobiliteitsbranch samenwerken aan projecten over bedrijfsgrenzen heen. Daarnaast hebben we een aantal pagina's ontwikkeld (zoals de voorpagina) die zich richten op bezoekers die hier komen om informatie te zoeken. Deze worden via het nieuws, de zoekpagina, leden, etc. naar de content gebracht die voor ze relevant is.

Resultaat: projecten platform, webshop

Benda scooters

Benda scooters

Voor de benelux importeur van elektrische scooters van Benda is een website ontwikkeld die een grote rol speelt in het aantrekken van retailers. Daarnaast is het van belang dat er rekening wordt gehouden met een uitbreiding van pagina's en functionaliteiten voor de toekomst. 

Resultaat: website